Politica de Confidențialitate - Artdentmed

Data ultimei actualizări: 10 august 2023

Bine ați venit pe site-ul nostru de stomatologie. Protejarea confidențialității datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale în timp ce utilizați site-ul nostru și serviciile noastre stomatologice. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații.

1. Informații Colectate
În timpul utilizării site-ului nostru, este posibil să colectăm anumite informații personale, inclusiv nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte date relevante. Aceste informații pot fi furnizate de dumneavoastră în mod voluntar prin intermediul formularelor de contact sau în timpul procesului de programare.

2. Utilizarea Informațiilor
Informațiile personale colectate pot fi utilizate pentru următoarele scopuri:
– Procesarea programărilor și furnizarea serviciilor stomatologice solicitate.
– Comunicarea cu dumneavoastră pentru confirmări, anunțuri sau informații relevante.
– Îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe site-ul nostru.

3. Confidențialitatea și Securitatea
Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestor informații.

4. Partajarea Informațiilor
Nu partajăm informațiile dumneavoastră personale cu terțe părți în afara scopurilor menționate în această Politică de Confidențialitate, cu excepția cazurilor în care suntem obligați prin lege sau avem consimțământul dumneavoastră explicit.

5. Cookie-uri și Tehnologii Similare
Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre modul în care utilizați site-ul. Aceste informații pot include adrese IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date tehnice. Aceste date sunt utilizate în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

6. Link-uri Externe
Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri externe. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate înainte de a furniza informații personale.

7. Drepturile Dumneavoastră
Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile personale pe care le furnizați. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

8. Modificări ale Politicii
Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe acest site, iar utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la aceste informații, vă rugăm să ne contactați.

Contact:
Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Telefon: 0747 874 501
E-mail: artdentmed@gmail.com

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în protejarea datelor dumneavoastră personale în timpul utilizării serviciilor noastre stomatologice.

ArtDentMed

Echipa noastră de dentiști este aici să se asigure că primești cel mai bun tratament.

Str. Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Contact

Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Telefon: 0747 874 501
E-mail: artdentmed@gmail.com

Copyright 2023 Artdentmed.ro.

Copyright 2023 Artdentmed.ro.