Termeni și Condiții - Artdentmed

Data ultimei actualizări: 10 august 2023

Bine ați venit pe site-ul nostru de stomatologie. Utilizarea acestui site și a serviciilor noastre implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de utilizare de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a continua utilizarea site-ului nostru.

1. Utilizarea Site-ului
Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să întrerupeți utilizarea site-ului.

2. Informații Medicale
Site-ul nostru oferă informații generale privind serviciile stomatologice pe care le furnizăm. Aceste informații nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale și nu înlocuiesc consultul medical personalizat. Pentru orice probleme de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

3. Confidențialitate
În timpul utilizării site-ului nostru, este posibil să ne furnizați anumite informații personale. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea acestor informații conform Politicii noastre de Confidențialitate.

4. Drepturi de Autor
Conținutul acestui site, inclusiv textele, imagini, grafice și logo-uri, este protejat de drepturile de autor și nu poate fi utilizat în scopuri comerciale fără acordul nostru scris.

5. Programări și Anulări
Pentru a beneficia de serviciile noastre stomatologice, puteți efectua programări prin intermediul site-ului nostru sau prin contactarea biroului nostru. În cazul în care trebuie să anulați sau să reprogramați o programare, vă rugăm să ne informați cu cel puțin [inserează perioada] înainte de programare.

6. Plăți și Tarife
Informațiile despre tarifele serviciilor noastre pot fi găsite pe site-ul nostru. Plățile pentru serviciile stomatologice pot fi efectuate înainte sau după consultație, în funcție de politica noastră. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice taxe sau comisioane bancare aferente plăților efectuate.

7. Limitarea Răspunderii
Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice pierderi sau prejudicii rezultate din utilizarea informațiilor de pe acest site.

8. Modificări ale Termenilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe acest site, iar utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la aceste informații, vă rugăm să ne contactați.

Contact:
Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Telefon: 0747 874 501
E-mail: artdentmed@gmail.com

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și pentru încrederea acordată în serviciile noastre stomatologice.

ArtDentMed

Echipa noastră de dentiști este aici să se asigure că primești cel mai bun tratament.

Str. Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Contact

Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
Telefon: 0747 874 501
E-mail: artdentmed@gmail.com

Copyright 2023 Artdentmed.ro.

Copyright 2023 Artdentmed.ro.