Estetică

Datorită evoluției din domeniul esteticii  dentare putem  să vă oferim zâmbetul pe care îl doriți. Oferim un „test”  al noului dumneavoastră zâmbet încă de dinainte de a ne apuca de tratamentele definitive, astfel că puteți observa în cavitatea dumneavoastră bucală prefigurarea viitoarelor lucrări dentare.

Ce este
Estetica?

Printre tratamentele de estetică dentară oferite se numară: albirea dentară, tratamentul cariilor sau obturațiilor necorespunzătoare prin obturații estetice, fațete dentare, onlay-uri, inlay-uri sau lucrări integral ceramice. Întotdeauna încercăm  să facem tratamente prin care să salvăm cât mai multă substanță dentară, astfel ca dinții d-voastră  să își păstreze rezistența cât mai mult timp.

Programează-te pentru un consult estetic azi!

Colorațiile dentare permanente, poziția incorectă  a dinților, lipsa masivă a structurii dentare sau lipsa dinților se pot trata prin lucrări protetice diverse. În cabinetul nostru puteți beneficia de :

 • Lucrări protetice metalo-ceramice
 • Lucrări protetice din zirconiu
 • Coroane protetice integral ceramice
 • Fatețe dentare
 • Onlay, inlay, overlay din compozit sau ceramică
 • Proteze scheletate cu sisteme speciale
 • Proteze mobile clasice sau de tip overdenture

Afectează albirea dentară smalțul dinților?

Albirea dentară se efectuează cu geluri profesionale, care nu afectează smalțul dinților. În timpul și în urma tratamentului de albire poate apare o sensibilitate tranzitorie la nivelul dinților, care se poate trata prin geluri desensibilizante.

Când se indică fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt lucrări protetice de minimă grosime , realizate din ceramică, care se aplică pe dinte asemănator unghiilor false. Se indică în discromii dentare, rotații sau înghesuiri ușoare ale dinților , fracturi dentare, cerințe estetice deosebite. În cazul fațetelor dentare se șlefuieste o grosime minimă din stratul de smalț al dintelui, asfel încât să nu se îndepărteze tot acest strat. Fațetele se pot realiza atunci când dinții nu au obturații mari; în cazul distrucției mari de structură dentară sau în caz de malpoziții importante se va recurge la alte lucrări protetice.

Ce este un onlay?

Onlay-ul este o lucrare protetică, realizată în laboratorul de tehnică dentară, care înlocuiește structura lipsă a dintelui. Se indică atunci când lipsește o cantitate de structură dentară suficient de mare încât nu mai este posibilă obturația dentară, dar există suficientă rezistență dentară  încât să nu fie necesar o coroana de acoperire.  Este o lucrare protetică care necesită o șlefuire a dintelui mai redusă decât în cazul coroanelor dentare, păstrând astfel pe termen lung o cantitate cât mai mare a structurilor dure dentare. În funcție de forma și mărimea cavității rămase în urma îndepărtării țesutului carios, în funcție de vitalitatea dintelui, în funcție de grosimea pereților de smalț rămași  și de forțele ocluzale care există, medicul va alege dacă va realiza onlay, inlay sau overlay.

În cât timp se realizează lucrările dentare?

În funcție de lucrările dentare care sunt necesare, termenul de execuție poate varia de la câteva ore la câteva săptămâni. Datorită tehnologiei actuale computerizate de care dispunem, putem realiza coroane dentare în cateva ore, asfel încât pacientul să aibă în aceeași zi rezolvată problema stomatologică. În cazul în care lucrările dentare se realizează într-un timp mai îndelungat, se pot efectua lucrări provizorii, care să asigure estetica și funcția masticatorie a pacientului.

FĂ O PROGRAMARE

  Angajament pentru
  Excelență

  https://artdentmed.ro/wp-content/uploads/2022/02/Estetica_Artdentmed.jpg

  Estetică

  Datorită evoluției din domeniul esteticii dentare putem să vă oferim zâmbetul pe care îl doriți.

  https://artdentmed.ro/wp-content/uploads/2022/02/Ortodontie_Artdentmed.jpg

  Ortodontiție

  Dinții drepți reprezintă una dintre principalele componente ale unui zâmbet atractiv.

  https://artdentmed.ro/wp-content/uploads/2022/02/Kids_Artdentmed.jpg

  Copii

  Oferim îngrijire dentară la cele mai înalte standarde pentru copiii dumneavoastră.

  https://artdentmed.ro/wp-content/uploads/2022/02/Endodontie_02_Artdentmed.jpg

  Endodontiție

  Tratamentul endodontic constă în îndepărtarea pulpei dentare și curățarea canalelor radiculare.

  ArtDentMed

  Echipa noastră de dentiști este aici să se asigure că primești cel mai bun tratament.

  Str. Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
  Contact

  Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 10, Gherla, Cluj
  Telefon: 0747 874 501
  E-mail: artdentmed@gmail.com

  Copyright 2023 Artdentmed.ro.

  Copyright 2023 Artdentmed.ro.